Utbilda dig till specialistsjuksköterska med lön!

Nu är intresseanmälan öppen för att söka till vårterminens (2024) satsning gällande vidareutbildning till specialistsjuksköterska med lön. Ansök här och nu!

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter vårt samarbete med Region Stockholm där vi erbjuder dig som är legitimerad sjuksköterska möjlighet att utbilda dig till specialistsjuksköterska med lön under din studietid.

Våra specialistsjuksköterskor är en av flera viktiga yrkeskategorier för att vi på Karolinska ska kunna ge patienterna den bästa vården.

Vi välkomnar dig oavsett om du studerar på heltid eller deltid, och tar gärna även emot dig som redan har påbörjat dina studier.

Ansökningsperioden till universiteten och högskolorna inför terminen våren 2024 öppnar 15/8 - 15/9 2023. Gå gärna in på respektive universitets/högskolas hemsida för att läsa om ansökan och utbildning alternativt besök www.antagning.se.

Observera att du måste söka både till universitetetet/högskolan du önskar studera vid samt ansöka på Karolinskas egen intresseanmälan.

ANSÖK TILL TJÄNSTEN HÄR!