Arbeta inom PO Neurokirurgi

Är du intresserad av att arbeta med avancerad vård av sjukdomar i hjärnan och ryggmärgen, tycker om att ta ett stort personligt ansvar, är social och trivs på en dynamisk arbetsplats med kunniga och drivna arbetskamrater? Då skulle du troligen passa mycket bra på vår klinik.

Arbetet inom PO Neurokirurgi är både mångsidigt och givande. På våra mycket högkvalificerade vårdavdelningar bedrivs både elektiv och akut neurokirurgisk vård. En viktig del av vardagen på avdelningen innefattar förutom neurologiska och kirurgiska bedömningar frågeställningar om och vård av centrala kroppsfunktioner som respiration och hjärtkärlsystem, men även observation på vätskebalans, hormonell funktion och infektioner. Utbildning sker kontinuerligt på enheten och tjänstgöring inom PO Neurokirurgi leder till en mycket hög och eftertraktad kompetens.

Vi tar gärna emot intresseanmälningar från dig som vill arbeta hos oss som sjuksköterska eller undersköterska.

Det är alltid välkommet med ett CV och ett personligt brev som bifogas e-mail till vårdenhetschefen (du finner kontaktuppgifter under fliken "Kontakta PO Neurokirurgi"). Vi söker i första hand medarbetare med gedigen erfarenhet av akutsjukvård eller annan relevant erfarenhet, men även särskilt lämpade medarbetare med ny examen rekryteras till oss.