Hitta till den nya sjukhusbyggnaden i Solna

Huvudentrén till den nya sjukhusbyggnaden ligger på Eugeniavägen 23. Byggnaden öppnas för patienter den 20 november. Patienter kan ta sig till byggnaden med hjälp av kollektivtrafik eller med bil.

Gatuadresser

Entrén till den nya sjukhusbyggnaden finns på Eugeniavägen 23. Eugeniavägen är ny, den utgår från Solnavägen och löper längs långsidan på sjukhusbyggnaden. Eugeniavägen öppnas upp den 20 november.

Barnakutens entré finns på Anna Steckséns Gata som går längs kortsidan på nya sjukhusbyggnaden och utgår från Eugeniavägen.

Busshållsplats

Närmaste busshållplats till nya sjukhusbyggnaden heter Karolinska Institutet östra. Den finns på Solnavägen, nära Eugeniavägen, i anslutning till byggnaden.

Det går också att åka till busstorget utanför Karolinska Universitetssjukhusets huvudentré och promenera genom sjukhusområdet till den nya byggnaden.

Karta

Det finns en översiktskarta över hela sjukhusområdet som inkluderar nya sjukhusbyggnaden, med beteckningar på byggnader, parkeringar och dylikt. För karta, se nedan.

Parkering vid den nya sjukhusbyggnaden

Det finns ett parkeringsgarage på Eugeniavägen 23, under byggnaden, via nedfart. Relativt nära finns det även ett större parkeringshus på Framstegsgatan 9. Det finns även fler parkeringar inom sjukhusområdet.

Området kommer att vara tydligt skyltat.

För mer information om den nya sjukhusbyggnaden, läs mer här.

Ny karta över Karolinska Solna