Har du ett bokat patientbesök 22 maj eller senare? Läs viktig information här.

Är du patient och har ett bokat besök på Reproduktionsmedicin efter 22 maj 2023 ska du registerna dig och betala patientavgift i Centralkassan i sjukhusets huvudentré eller i entré R2. Vänligen kom i god tid då det kan vara kö till kassan. I kassan kan du betala med kort eller mot faktura. Kassan öppnar 07:30.

Gå direkt till Centralkassan om du är mellan 18 och 84 år utan frikort, har reservnummer eller spärrad journal. Om du har ett LMA-kort (söker uppehållstillstånd) eller reservnummer, vänligen tag med det till besöket.

Det tar cirka 5 minuter att gå från sjukhusets huvudentré till Mottagning Reproduktionsmedicin.

Har du ett avgiftsfritt besök eller har frikort kan du gå direkt till Mottagning Reproduktionsmedicin i Novumhuset, plan 4. Vi har en självincheckningsterminal där du kan registrera din ankomst. Du kan se om du har ett giltigt frikort om du loggar in på 1177.se och går till Övriga tjänster och Högkostnadsskydd.

Appen Alltid Öppet

Ska du komma på patientbesök till oss får du en elektronisk kallelse via appen Alltid Öppet och en SMS-påminnelse 24 timmar innan ditt besök. Läs noga igenom texten och följ länkarna i den för att ta del av viktig information inför ditt besök.

Du kan alltid se din bokade tid i appen Alltid öppet.

Saknar du Alltid öppet på din telefon eller platta kan du ladda ner den där appar finns. Vill/eller kan du inte ladda ner appen skickar vi din kallelse för nybesök i pappersformat till din folkbokföringsadress.

Vi ber i förväg om ursäkt om det skulle bli lite förvirrat med dina kallelser då vi håller på att lära oss vårt nya bokningssystem. Det är alltid den senaste kallelsen som gäller. Har du frågor om din bokade tid är du välkommen att skriva till oss via Alltid Öppet.

Ta alltid med dig din giltig legitimation, digitalt ID gäller ej, och undvik parfym och starka dofter. Embryon är mycket känsliga!

Välkommen!