Huddagvård Solna

Vi flyttar 23 april 2018!

05 juni 2018, 11:57

Huddagvården Solna flyttar den 23 april till Eugeniavägen 3. Där kommer vi att finnas på internadressen A6:01.

Kontrollera adressen i din kallelse om du ska besöka oss i Solna.

Se karta över området samt byggnaden

1177 Vårdguiden e-tjänster

Förnya recept

Journalservice

När har jag min tid?

Besök oss

Eugeniavägen 3, Solna, A6:01, STOCKHOLM

Hitta hit

Diagnoser:

Systembehandlad psoriaisis, Utredningsfall inom hudsjukdomar, Oklara klådtillstånd

alla

Stressrelaterat eksem

Hudklinikens dagvårdsmottagning är ett komplement till öppenvårdsmottagningarna och slutenvårdsavdelningen för dygnet-runt-vård. På dagvårdsmottagningen utreder vi och diagnostiserar patienter med olika former av hudsjukdomar där det finns behov av täta läkarbesök och vårdkontakter.

På vår psoriasismottagning behandlar vi patienter med svår psoriasis där de vanligast förekommande läkemedlen inte hjälper. Vi har möjlighet att erbjuda patienten behandling med systemiska läkemedel,  så kallade biologiska läkemedel.

Vi har även en neurocutan mottagning där vi utreder och behandlar patienter i samråd med psykolog, psykiater, radiologer och andra yrkesgrupper.

På vår sjuksköterskemottagning ger vi patientutbildning och rådgivning i hudvård och behandling. Vi utför lokalbehandlingar och andra behandlingar ordinerade av våra hudläkare till exempel medicinska bad, intravenösa dropp, ljusbehandlingar, laserbehandlingar och åderlåtning.

På dagvården genomför vi många av hudklinikens läkemedelsprövningar.

 

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

Anmäl dig först i centralkassan i entréhallen på Eugeniavägen 3. Har du frikort eller är under 18 år kan du registrera dig i någon av självbestjäningsautomaterna i entréhallen. I centralkassan betalar du med betalkort eller mot faktura. Sen åker du upp med hiss A till mottagningen på våning 6. Där finns en reception som hjälper dig till rätt plats.

Ta med dig legitimation och din kallelse.

I entréhallen bredvid centralkassan finns en reception där du kan få hjälp att hitta, och vid behov få hjälp av ledsagare att ta dig till mottagningen. Rullstol och rullator finns att låna i receptionen. Här kan du också få hjälp att beställa taxi och färdtjänst.

Behöver du tolk, kontakta mottagningen i god tid före ditt besök så ordnar vi detta.

Det är ont om parkeringsplatser på sjukhusområdet. Åk gärna kollektivt. Var annars ute i god tid. Kommer du med buss är det närmast att kliva av vid hållplatsen "Karolinska sjukhuset-Eugeniavägen".

Tänk på att inte använda parfym eller starka dofter på sjukhuset då många är allergiska.

Under besöket

Räkna med att besöket kan ta en timme eller mer om det blir behandling på vår behandlingsmottagning.

Efter besöket

Uppstår frågor efter besöket är du välkommen att kontakta oss per telefon enligt ovan.