Strålbehandlingen i Alltid öppet

Strålbehandlingen finns nu även i appen Alltid öppet.

Frågor & Svar via Alltid öppet

Se strålbehandlingens Frågor & Svar i appen.

E-kallelser via Alltid öppet, KIVRA och Min myndighetspost

Strålbehandlingen erbjuder nu elektroniska kallelser via appen Alltid öppet till våra patienter Detta är ett alternativ till traditionella pappersutskick av kallelser för besök på sjukhuset.

Vid bokningen av besök skickas en kallelse som kan läsas i appen Alltid öppet. Notifiering om att det finns en kallelse i Alltid öppet skickas via SMS efter att besöksbokningen genomförts. Du kan även läsa dina kallelser i KIVRA och Min myndighetspost om du slagit på om avisering till denna möjlighet i appen Alltid öppet.

Säkerhetsfrågor vid MR-undersökning via Alltid öppet

Till dig är som är kallad till en MR-undersökning hos oss på strålbehandlingen erbjuder vi nu en digital enkät med säkerhetsfrågor som du behöver besvara innan undersökningen genomförs. 

Gruppvideoinformation via Alltid öppet

Strålbehandlingen erbjuder vissa patientgrupper information via gruppvideomöten. Du kallas på sedvanligt sätt. Som patient loggar du in på mötet med din e-legitimation.

Vårdärenden via Alltid öppet

Strålbehandlingen erbjuder dig som redan är patient på Strålbehandlingen möjlighet att själv utföra vissa vårdärenden via appen Alltid öppet. Du kan själv utföra följande vårdärenden via appen: sjukresor.

Så använder du Alltid öppet