Barn neurolgimottagning Albatross Huddinge

1177 Vårdguiden e-tjänster

Journalservice

Ring oss

08-585 814 75

Besök oss

Karolinska Universitetssjukhuset, Barnneurologmottagningen, Barnmottagningen Albatross B57-59, STOCKHOLM

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 14:00

Diagnoser:

Epilepsi, Cerebral Pares (CP), Autism

alla

kognitiva utvecklingsavvikelser som mental retardation, ADHD, autismspektrumstörningar, neurometabola sjukdomar och barnneurokirurgiska sjukdomar.

På mottagningen utreder vi och behandlar barn med utvecklingsavvikelser, neurologiska sjukdomar och funktionshinder. Öppettider: Måndag-torsdag 8-16 Fredag 8-14

Vi arbetar ofta i team för att kunna ge en så bra och komplett vård som möjligt med patienten i centrum. Vilka som är med i teamen varierar förutom läkare och specialistsjuksköterska ingår ofta även andra yrkeskategorier som psykolog, sjukgymnast, logoped, kurator, arbetsterapeut och specialpedagog. Många barn har flerfunktionshinder och behöver hjälp av olika yrkeskategorier inom vården.

 

Epilepsiwebben

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

För att komma till oss behövs remiss.

Broschyrer på olika språk

Under besöket

När du kommer till oss vill vi mäta din längd och vikt.

Efter besöket

Har du frågor efter ditt besök eller vill du ha svar på undersökning eller provtagning ring till sekreteraren för att beställa en tid till läkaren.