Mottagning Trafikmedicin Huddinge

1177 Vårdguiden e-tjänster

Kontakta mig

Begäran om intyg

Beställa journalkopia

fler e-tjänster

Ring oss

08-585 864 00

Besök oss

Hälsovägen, S31, HUDDINGE

Hitta hit

Diagnoser:

Demens, Stroke

Vid Trafikmedicinsk mottagning i Huddinge görs utredningar och lämplighetsbedömningar för körkortsinnehav hos personer med sjukdomar eller skador.

Länkar

Vi vänder oss till alla åldersgrupper och de vanligaste sjukdomarna hos våra patienter är demenssjukdomar, stroke/neurologisk sjukdom och neuropsykiatriska diagnoser. Någon remiss behövs inte om du är folkbokförd i Stockholms län. Vi har inte kompetens att utreda drog- eller alkoholrelaterade frågeställningar.

 

Omvårdnadschef (OVC):

Lena Wargh

Telefon: 08-585 852 77

Epost:Lena Wargh

 

Patientområdeschef (POC):

Carina Metzner

Inför besöket

På mottagningen arbetar läkare, psykologer, arbetsterapeut, administratör/assistent och testledare/assistent. Din utredning anpassas efter ditt individuella behov.

Under besöket

Ett vanligt inslag i utredningen är en neuropsykologisk undersökning. Den genomförs vid ett tillfälle och tar ungefär tre timmar med 10-15 minuters paus efter halva tiden.

Efter besöket

Synpunkter och klagomål - hit vänder du dig

Resultatet av undersökningen skickas till inremitterande läkare (iförekommande fall) och du får också besked om ev ytterligare undersökningar behövs. I vissa fall kommer du att följas upp och genomgå ny testning regelbundet.

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.