Ortopedklinikens operationsplanering Huddinge

1177 Vårdguiden e-tjänster

Journalservice

Ring oss

08-585 821 31

Telefontider idag

Inga telefontider idag

mer information

Fler telefontider:

  • Måndag - Torsdag 08:00 - 15:30
  • Fredag 08:00 - 11:30

Besök oss

Kirurggatan K52 2, 141 86 STOCKHOLM, HUDDINGE

Hitta hit

Ortopedklinikens operationsplanering/vårdplaneringsenhet ansvarar för all planering inför operation av både sluten vård och dagkirurgisk vård.

Vårdplaneringsenheten ansvarar för bokning av operationstider samt all planering inför operationerna både när det gäller sluten vård och dagkirurgisk operation.

I detta ingår bland annat bokning av röntgenundersökningar, blodprovstagningar, EKG, träffa narkosläkare, vårdavdelningsplats mm. Inför operationen kommer patienten på ett förberedande besök på inskrivningsmottagningen där de får träffa en ortopedläkare, inskrivningssköterska samt narkosläkare.

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

När Du fått en kallelse för operation vänligen ring snarast för att bekräfta erbjuden operationstid på telefonnummer 08-585 821 31 och tryck 2 för vårdplaneringen.

Om Du är planerad för operation är det viktigt att informera oss om eventuellt utsättande av mediciner som t ex blodförtunnande läkemedel eller mot reumatiska sjukdomar. Detta får du information om av din läkare.

Under besöket

Vid ankomst till sjukhuset anmäler Du Dig i en av sjukhusets centralkassor som finns i huvudentrén och i entrén vid R2-ingången. Ta med din kallelse, legitimation och eventuellt frikort. Kassorna är kontantfria, vilket innebär att man kan betala med betalkort eller mot faktura. Du anmäler Dig även om Du har frikort. Besöket kostar 350 kronor. Frikort/högkostnadskort gäller. Barn under 18 är är avgiftsbefriade.

Ta gärna med något att läsa eftersom det kan förekomma viss väntetid.

Efter besöket

Har Du frågor kring Din operation är Du välkommen att höra av Dig till oss på telefonnummer: 08-585 821 31 och tryck 2 för vårdplaneringen.