Gastromottagningen Motilitetsenheten Solna

Vi flyttar den 22 april 2018

23 mars 2018, 11:50

Gastromottagningen Motilitetsenheten Solna flyttar den 22:a april 2018 till den nya sjukhusbyggnaden på Eugeniavägen 3. Om du ska besöka oss tar du hiss A eller rulltrappa till plan 4. Dörren till receptionen är B04:09.

Kontrollera adressen i din kallelse om du ska besöka oss i Solna.

Se karta över området samt byggnaden

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Kontakta mig

Beställa tid

fler e-tjänster

Ring oss

08-517 740 60

Telefontider idag

07:30 - 14:00

mer information

Fler telefontider:

  • Måndag - Torsdag 07:30 - 14:00
  • Fredag 07:30 - 11:00

Besök oss

Karolinska Universitetsjukhuset Solna, A3:00, SOLNA

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 12:00

Motilitetsenheten är en specialistmottagning som utreder och behandlar dig med funktionella mag- och tarmrubbningar samt malabsorptions- och malnutritionsproblematik. 

Hit kan du komma på remiss från husläkare eller annan specialist för utredning, bedömning inför behandling och återbesök efter vård och behandling i slutenvård. Här finns också dagvårdsverksamhet för dig i behov av intravenösa infusioner och transfusioner.

 

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

Om din tid inte passar
Om du vill avboka ditt besök är vi tacksamma om du gör detta så snart som möjligt så att vi har möjligheten att erbjuda tiden till en annan patient, men minst 4 timmar före den utsatta tiden. Använd gärna e-tjänsten Mina vårdkontakter eller ring mottagningen. Kom ihåg att ange namn och personnummer.
Avbokar du mindre än 4 timmar innan besöket, eller om du uteblir, får du ändå betala besöksavgiften. Avgiften gäller även om du är under 18 år samt för dig som har frikort.

Har du frågor inför ditt besök?
Ring oss på telefonnumret du ser högst upp sidan. Du får uppg ditt namn, personnummer samt telefonnummer. Vårdpersonal ringer upp dig senare under dagen.
Du kan också rådfråga sjuksköterska via 1177 Vårdguiden eller Mina vårdkontakter.
Ring oss om du behöver tolk.

SMS-påminnelse
Du kan få en påminnelse via SMS 48 timmar före besöket. Säg till om du vill att vi skickar SMS om din tid.

Under besöket

Anmäl dig i Kassa A6:00, ingång huvudentrén, rakt fram sedan till höger efter caféterian. 

Medtag legitimation, högkostnadskort eller frikort. Patientavgift enligt gällande taxa.
Då många av våra patienter är allergiker är vi tacksamma om du undviker parfym och andra doftande produkter inför besöket.

Efter besöket

Om du efter ditt besök kommer på att du glömt något eller har andra frågor, kan du kontakta oss via Mina Vårdkontakter eller ringa till mottagningen så ringer vi upp dig.