Stomimottagningen Gastrocentrum Solna

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Kontakta mig

Beställa tid

fler e-tjänster

Ring oss

08-517 752 55

Telefontider idag

07:30 - 10:00

mer information

Fler telefontider:

  • Måndag - Torsdag 07:30 - 14:00
  • Fredag 07:30 - 10:00

Besök oss

Karolinska Universitetssjukhuset Solna, Kirurgmottagningen A2:00, SOLNA

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 12:00

Stomimottagningen är en specialistmottagning på Gastrocentrum.  Vi behandlar patienter som har eller kommer att få stomi i nedre delen av buken. 

Hit kan du komma för att träffa stomiterapeuter inför operation och även efter vid behov för information, instruktion och stöd. 

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

Om din tid inte passar

Om du vill avboka ditt besök är vi tacksamma om du gör detta så snart som möjligt så att vi har möjligheten att erbjuda tiden till en annan patient, men minst 4 timmar före den utsatta tiden. Använd gärna e-tjänsten Mina vårdkontakter eller ring mottagningen. Kom ihåg att ange namn och personnummer.

Avbokar du mindre än 4 timmar innan besöket, eller om du uteblir, får du ändå betala besöksavgiften. Avgiften gäller även om du är under 18 år samt för dig som har frikort.

Vill du ha påminnelse via SMS?

Du kan få en påminnelse via SMS 48 timmar före besöket. Säg till om du vill att vi skickar SMS om din tid.

Har du frågor inför ditt besök?

Ring oss på telefonnumret som står högst upp på denna sida. Du får uppge ditt namn, personnummer samt telefonnummer, så ringer vi upp dig senare under dagen.

Du kan också rådfråga sjuksköterska via 1177 Vårdguiden eller Mina vårdkontakter.

Ring oss om du behöver tolk.

Under besöket

Anmäl dig i Kassa A6:00, ingång huvudentrén, rakt fram sedan till höger efter caféterian. Kirurgmottagningen hittar du sedan genom att ta till höger utanför kassan, till vänster vid fondmålningen. 

Medtag legitimation, högkostnadskort eller frikort. Patientavgift enligt gällande taxa.

Då många av våra patienter är allergiker är vi tacksamma om du undviker parfym och andra doftande produkter inför besöket.

Efter besöket

Om du efter ditt besök kommer på att du glömt något eller har andra frågor, kan du kontakta oss via Mina Vårdkontakter eller ringa till oss.