Arbetsterapimottagning Reumatologi Solna

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Kontakta mig

Journalservice

Besök oss

Hitta hit

På Arbetsterapimottagningen tar vi tar emot dig som har en reumatisk sjukdom som påverkar din förmåga att hantera vardagen.

Har du svårigheter att hantera vardagen, hemma eller på arbetet kan vi ge tips och råd samt informera om hjälpmedel.

Om du har problem med händer eller handleder så kan vi prova ut individuellt anpassade stödortoser för dig. Vi kan även svara på andra frågor om reumatiska problem i händerna samt erbjuda handträning individuellt.

Prata med din läkare eller annan vårdgivare som kan skriva en remiss, eller kontakta oss direkt.

Du kan nå oss på Tel. 08-51774534

Arbetsterapi får vardagen att fungera - FSA (Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter)

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

  • Gå först och registrera dig i centralkassan som ligger strax innanför sjukhusets huvudentré, på Karolinska vägen. Du skall anmäla dig där varje gång som du skall till Arbetsterapimottagningen.
  • Ett besök kostar 200 kr. Frikort gäller och även om du har frikort ska du anmäla dig i kassan. Du har också möjlighet att få faktura på besöksavgiften. Ibland kan det vara kö så kom i god tid. Tag med Dig legitimation
  • Om du inte kan komma på den tid som står i din kallelse eller som överenskommits med din arbetsterapeut, är det viktigt att du lämnar återbud. Be att få tala med arbetsterapi via sjukhusets växel på telefon 08-517 74 534 Uteblivet besök debiteras, det gäller även om man har frikort.

Efter att du anmält dig

Tag de röda hissarna som finns på höger sida strax efter cafeterian i huvudentrén till  plan 01. När du kliver ur hissen tag vänster och följ skyltningen till Arbetsterapin. Arbetsterapin ligger i nästa hisshall in till höger


Har du frikort kan du komma direkt till oss utan att passera kassan. Från huvudentrén följer du skyltningen mot hiss E1 och tag denna hiss 1 trappa upp. Arbetsterapin ligger in till höger.

Avbokning av besök skall ske senast 24 timmar innan utsatt tid. Uteblivet besök debiteras med besöksavgiften. OBS! Ej avbeställd tid debiteras även om du har frikort.

Kontakta oss i god tid innan besöket om du är i behov av tolk.

Under besöket

Undvik starka dofter som parfym och rakvatten då många är överkänsliga.

Efter besöket

Om du har frågor eller vill komma i kontakt med oss efter besöket är du välkommen att ringa.