Mottagning Kolorektalcancer Solna

Vi flyttar 22 april 2018!

12 april 2018, 11:04

Den 22 april 2018 flyttar vi!

Kontrollera adressen i din kallelse om du ska besöka oss i Solna.

1177 Vårdguiden e-tjänster

Journalservice

Ring oss

08-517 752 55

Besök oss

Eugeniavägen 3, Solna, A5:01, STOCKHOLM

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00

Vi ger alla typer av icke-kirurgisk cancerbehandling - medicinsk behandling och strålbehandling. Mottagningen ligger i ett eget hus på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Hur du får tid hos oss

Vi måste först få en remiss från din husläkare eller annan vårdgivare. Du kommer sedan att få en skriftlig kallelse skickad till dig. Denna innehåller tid, plats och namn på läkaren du kommer att träffa.

Remissen går till någon av verksamheterna på Radiumhemmet eller Danderyds sjukhus. Vänligen kontrollera noga vart du ska.

Information som underlättar kontakten med mottagningen

För att förhindra telefonköer och underlätta för dig som patient har vi en telefonsvarartjänst som registrerar ditt samtal så att vi kan återkomma till dig under dagen.

Om du saknar tonvalstelefon eller inte kan använda knapparna på din telefon vänta till efter röstmeddelandet och tala in namn, personnummer och telefonnummer efter signalen så få du en tid när vi ringer upp dig.

Kontaktsjuksköterska

Vid ditt första besök kommer du att få en namngiven kontaktsjuksköterska.

För dig som vill läsa mer - Vårdguiden

Cancerrådgivning - Vårdguiden

Standardiserade vårdförlopp, SVF

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

  • Anmäl dig vid kassan i Radiumhemmets huvudentré
  • Kom ihåg att ta med dig legitimation

Anhöriga

Anhöriga får självklart följa med dig på besök samt ringa oss och fråga om ditt hälsotillstånd. All personal har tystnadsplikt. Som patient bestämmer du själv vilka vi pratar med och vilken information vi ger. Vi ser gärna att du begränsar antal anhöriga som vi har kontakt med.

Värdesaker

Undvik att ta med dig pengar, smycken eller andra värdesaker. Sjukhuset ansvarar inte för dina värdesaker.

Kliniska studier

På onkologiska kliniken utförs mycket forskning för att hitta bättre cancerbehandlingar. Du kan komma att bli tillfrågad om att delta i en studie. Det är alltid frivilligt att delta i en studie och påverkar inte ditt övriga omhändertagande.
Pågående studier

Under besöket

Wifi - trådlöst Internet

Finns öppet trådlöst nätverk, fråga personalen

Mediciner

Vi behöver din hjälp när det gäller din medicinering. Genom att säga till och ifrågasätta om du undrar över något eller om du tycker något verkar konstigt kring den behandling du får hos oss kan du göra en insats.

Telefon

Vid besök eller om du ligger inne som patient hos oss går det bra att använda din egen mobiltelefon. På andra delar av sjukhuset kan det finnas begränsningar vad gäller användandet av mobiltelefon, titta på skyltarna.

Efter besöket

Om du har frågor efter besöket, kontakta oss enligt kontaktuppgifterna högst upp på sidan eller ring din kontaktsjuksköterska.

Akut kontaktbehov kvälls-, nattetid och helger

Är du patient hos oss och har akut behov av råd kring din sjukdom och behandling på kvällstid, nattetid och helger, kan du kontakta oss på någon av våra vårdavdelningar vid Radiumhemmet.

Avdelning P14

Telefon: 08 - 517 720 93

Avdelning P51

Telefon: 08 - 517 780 51

Avdelning P54

Telefon: 08 - 517 743 06

Du kan även alltid kontakta sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177