Trafikmedicinskt centrum Huddinge

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Kontakta mig

Beställa tid

fler e-tjänster

Ring oss

08-585 864 00

Telefontider idag

Inga telefontider idag

mer information

Fler telefontider:

  • Måndag - Torsdag 13:30 - 14:30
  • Måndag - Fredag 09:30 - 11:30

Besök oss

Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Vårdarvägen 1, HUDDINGE

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:30

Tillfälligt ändrade tider

Mottagningen är julstängd vecka 52 och öppet i begränsad omfattning vecka 1

Diagnoser:

Demens, Stroke

Vid Trafikmedicinskt centrum i Huddinge görs utredningar och lämplighetsbedömningar för körkortsinnehav hos personer med sjukdomar eller skador.

Vi vänder oss till alla åldersgrupper och de vanligaste sjukdomarna hos våra patienter är demenssjukdomar, stroke/neurologisk sjukdom och neuropsykiatriska diagnoser. Någon remiss behövs inte om du är folkbokförd i Stockholms län. Vi har inte kompetens att utreda drog- eller alkoholrelaterade frågeställningar.

Länkar

 

 

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

På mottagningen arbetar läkare, psykologer, arbetsterapeut, administratör/assistent och testledare/assistent. Din utredning anpassas efter ditt individuella behov.

Under besöket

Ett vanligt inslag i utredningen är en neuropsykologisk undersökning. Den genomförs vid ett tillfälle och tar ungefär tre timmar med 10-15 minuters paus efter halva tiden.

Efter besöket

Resultatet av undersökningen skickas till inremitterande läkare (iförekommande fall) och du får också besked om ev ytterligare undersökningar behövs. I vissa fall kommer du att följas upp och genomgå ny testning regelbundet.