Trafikmedicinskt centrum Huddinge

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Kontakta mig

Beställa tid

fler e-tjänster

Ring oss

08-585 864 00

Telefontider idag

09:30 - 11:30

mer information

Fler telefontider:

  • Måndag - Torsdag 13:30 - 14:30
  • Måndag - Fredag 09:30 - 11:30

Besök oss

Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Vårdarvägen 1, HUDDINGE

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:30

Tillfälligt ändrade tider

Mottagningen är sommarstängd v 28-30

Diagnoser:

Demens, Stroke

Vid Trafikmedicinskt centrum i Huddinge görs utredningar och lämplighetsbedömningar för körkortsinnehav hos personer med sjukdomar eller skador.

Vi vänder oss till alla åldersgrupper och de vanligaste sjukdomarna hos våra patienter är demenssjukdomar, stroke/neurologisk sjukdom och neuropsykiatriska diagnoser. Någon remiss behövs inte om du är folkbokförd i Stockholms län. Vi har inte kompetens att utreda drog- eller alkoholrelaterade frågeställningar.

Länkar

 

 

Patientinformation

Här kan du som patient eller närstående läsa vad som gäller allmänt hos oss inför, under och efter ditt besök. Läs gärna även om din vård på Karolinska: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal.

Inför besöket

På mottagningen arbetar läkare, psykologer, arbetsterapeut, administratör/assistent och testledare/assistent. Din utredning anpassas efter ditt individuella behov.

Under besöket

Ett vanligt inslag i utredningen är en neuropsykologisk undersökning. Den genomförs vid ett tillfälle och tar ungefär tre timmar med 10-15 minuters paus efter halva tiden.

Efter besöket

Resultatet av undersökningen skickas till inremitterande läkare (iförekommande fall) och du får också besked om ev ytterligare undersökningar behövs. I vissa fall kommer du att följas upp och genomgå ny testning regelbundet.