Geriatrisk vårdavdelning R73 Huddinge

1177 Vårdguiden e-tjänster

Journalservice

Ring oss

08-585 803 79

Besök oss

Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, R73, Rehabgatan 2, hiss R2, plan 7, HUDDINGE

Hitta hit

tider

Besökstider för anhöriga

  • Måndag - Söndag 13:00 - 19:00

Diagnoser:

Alzheimers sjukdom, Frontallobsdemens, Vaskulär demens

alla

Lewybodydemens,

Avdelning R73 i Huddinge gör minnesutredningar som kräver inneliggande vård. Här utreds och behandlas också patienter med beteendemässiga och psykologiska symptom vid demens (BPSD).

Avdelningen har 16 vårdplatser och patienter från hela Stockholms län kan tas emot. En utredning tar ca 2-3 veckor och patienten genomgår då olika tester och får en noggrann medicinsk genomgång.

Omvårdnadschef

Farahnaz Moshfegh
Telefon: 08-585 864 15
Epost: Farahnaz Moshfegh

 

 

Minnesutredning - 1177 Vårdguiden

 

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen.. På sidan Din vård på Karolinska hittar du allmän information: som service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal.

Inför besöket

När du kommer till avdelningen träffar du först läkare, sjuksköterska och undersköterska för inskrivningssamtal. Det tar ca 1-2 timmar och det är bra om du har med dig en närstående.

Under sjukhusvistelsen kommer du att använda dina egna kläder. Tvättmöjligheter finns och det är bra om dina kläder är märkta.

 

Under besöket

Vill du som besökare komma utanför våra besökstider, kontakta avdelningen. På grund av allergier får inte blommor tas med till avdelningen.

 

Efter besöket

Ett sammanfattande utredningsresultat får ni vid ett läkarsamtal. Om behov finns kommer också ett vårdplaneringssamtal hållas. Till detta kallas även patientens biståndsbedömare från kommunen samt vid behov patientens distriktssköterska.